Blogi

Kiinnostaisiko työt Suomen parhailla kesäfestareilla?

Festarit ovat kesätyönä elämys, jota on täysin mahdoton ylittää. Tästä kertoo osaltaan myös se, että suurin osa Suomen festareista pyörii joko osin tai kokonaan talkoovoimin. Enjoy Festivalilla on kuitenkin hommia tarjolla ihan rahaa vastaan – lue, millaisia!

Mistä festarityön vetovoima johtuu? Järjestäjäporukan ryhmähenki, yhteinen huumori ja ainutlaatuinen festaritunnelma saavat homman usein tuntumaan enemmän harrastukselta kuin työltä. Todellisen kuvan saat kuitenkin vain kokemalla kesäjuhlien taian itse!

Enjoy Festivalin leivissä pääset näkemään festarityön parhaat puolet. Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä erilaisiin työtehtäviin ympäri Suomen.

Millaisia tekijöitä me haetaan?

ENJOY Festival työllistää joka kesä noin 20 eri tapahtumaan nohevia, hyväntuulisia, luotettavia, hyvällä (tai huonolla) huumorilla varustettuja, oppimiskykyisiä ja yllättävissä tilanteissa loistavia festarityöntekijöitä, jotka tekevät omalla ylivoimaisella panoksellaan festareista sen, mitä festarit parhaimmillaan voivat olla.

ENJOY Festival työllistää muun muassa:

  • Ravintolatyöntekijöitä
  • Tapahtumarakentajia
  • Infotyöntekijöitä
  • Lipunmyyjiä
  • Narikkatyöntekijöitä
  • Aluesiivoajia

Joukostamme löytyy paikka monenlaisille ja monista eri taustoista ponnistaville yksilöille. Työkokemusta hakijalla on hyvä olla jonkin verran, mutta kaikista tärkeintä on hyvä asenne. Sillä pääsee aloittelijakin pitkälle!

Mitä työ Enjoy Festivalilla on?

Festarityö on toisinaan rennompaa, toisinaan aivan pähkähullua ja erittäin hektistä. Työpäivät ovat eri pituisia ja tehtävästä riippuen sijoittuvat eri vaiheeseen tapahtumaviikkoa tai -viikonloppua. Festareilla painetaan usein pitkää päivää, mutta hommia ei onneksi paiskita naama näkkärillä – jutut kun yleensä vain paranevat vuoron loppua kohti.

Enjoy Festivalilla työntekijöiden eduista ja jaksamisesta pidetään asiallisesti huolta. Haluamme valvoa tarkkaan, että työntekijöiden oikeudet toteutuvat ja työntekijöillemme jää käteen ansaitun korvauksen lisäksi myös hyviä kokemuksia.

Tähän tavoitteeseen päästäksemme:

  • Toiminnassa on vakiintuneet käytänteet, joten uusiinkin hommiin on helppo päästä kiinni.
  • Ulkopaikkakunnalta töihin saapuville työntekijöille järjestetään koulumajoitus tai vastaava.
  • Työturvallisuudesta huolehditaan esimerkillisesti.
  • Noudatamme MARA:n työehtosopimusta.
  • Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa. Lue lisää kampanjasta TATin nettisivuilta.

Joissakin työtehtävissämme (kuten infossa ja ravintolatyössä) täysi-ikäisyys on edellytys paikan saamiselle, mutta alaikäisten on mahdollista aloittaa nousujohteinen ura Enjoy Festivalilla esimerkiksi aluesiivouksen puolella.

Enjoy Festivalin asiakastapahtumat ovat isoja ammattimaisia tapahtumia, joissa puitteet ovat hyvät. Tarkoituksena on laajentua ympäri Suomen, mikä tarkoittaa vielä enemmän tekijöitä vailla olevia työtehtäviä Suomen vetovoimaisimmissa kesätapahtumissa.

Kesä Suomea kierrellen Enjoy Festivalin rakennuskaravaanissa?

Tällä hetkellä etsimme ennen kaikkea tapahtumarakentajia. Työmaalle saa eksyä hommiin vaikka vain yksittäiseen tapahtumaan, mutta aina parempi, jos löydetään vakituisia koko kesän raksaajia kiertämään Enjoyn porukassa useammatkin tapahtumat. Tämä reissu on sitä parasta kotimaan matkailua!

Tapahtumarakentajien tehtäviin kuuluu tapahtumissa käytettävien elementtien lastaaminen, purkaminen ja kuljettaminen sekä tietysti itse festareiden rakentaminen. Työ on fyysistä, joten tässä positiossa hakijalta vaaditaan jonkinlaista peruskuntoa. Eduiksi lasketaan trukkikortti ja/tai kuorma-autokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus, mutta mikään näistä ei ole vaatimus, jos kuulet karavaanin kutsun jo jylisevän korvissasi.

Kesäduunit ovat mainio väylä kohti vakkariduunia ja osaksi mahtavista mahtavinta työyhteisöä. Olit sitten rautaisella motivaatiolla varustettu aloittelija tai jo kokenut konkari, älä epäröi vaan pistä hakemusta tulemaan! Kaikille hakijoille vastataan huhtikuun aikana.

» Tutustu avoimiin työpaikkoihin tästä

Takaisin ylös